ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - Επικαιρότητα

Προεκλογικό μήνυμα του Αχιλλέα Ντέτσικα

Αγαπητοί συμπολίτες
Οι δημοτικές εκλογές της 21ης Ιουνίου είναι ιστορικές για τον τόπο μας, καθώς για πρώτη φορά καλούμαστε να εκλέξουμε δήμαρχο για την ενιαία περιοχή Δρόπολης και Πωγωνίου.
Ο νέος Δήμος έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως όμως να οργανώσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες του, ώστε να μπορούν αυτές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των κατοίκων του.
Ο τόπος μας έχει όμως και μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά τα πλεονεκτήματά του, να εμπνευστούν, να ενημερωθούν και να καθοδηγηθούν σωστά οι κάτοικοί του, αλλά και οι απόδημοί μας.
Η πίστη μου αυτή, με οδήγησε μετά από βαθύτατο προβληματισμό, ώριμη σκέψη και παροτρύνσεις από πολλούς συνδημότες μου, να δηλώσω "παρών" στις εκλογές αυτές, έχοντας στόχο να καταστήσουμε το Δήμο Δρόπολης πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων του.
Στον αγώνα που εγώ και οι συνεργάτες μου ξεκινήσαμε, θέλουμε συνοδοιπόρους όλους τους Δροπολίτες και Πωγωνισίους, μόνιμους κάτοικους και ξενιτεμένους. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα, από αυτά που ενδεχομένως μας χωρίζουν.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, είμαστε όμως αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα που καταρτίστηκε με τη βοήθεια και συνδρομή επιστημόνων, έμπειρων στελεχών της Αυτοδιοίκησης και γνώστες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Με τις λίγες αυτές σκέψεις ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές του Ιουνίου, διαβεβαιώνοντάς σας, ότι κατά τη θητεία μου ως Δημάρχου Δρόπολης θα κινούμαστε πάντα με άξονες τα ιδανικά και την αξιοπρέπειά μας.
Με εκτίμηση
Αχιλλέας Ντέτσικας

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015